spookyMulder išče resnico

I feel Rebelde

5.09.2008

RBD na Brniku

Občutil sem Rebelde, oziroma bolje rečeno, občutil sem silo glasbene skupine RBD! Fizično, grobo, grozljivo! Ne, nisem bil na koncertu, temveč sem, nič hudega sluteč, čakal nekoga na letališču, ko se je k izhodu vsul roj najstnic, ki so me skoraj podrle po tleh, čeprav zakoni fizike niso naravnani tako, da bi vsaj dvakrat manjši objekti premikali veliko težje mase.

A očitno volja in histerija nima meja, zato sem se zavoljo svoje višine zadovoljil z mestom v ozadju, saj sem preko glav razgretih najstnic še vedno videl, kdaj pride oseba, ki sem jo čakal. A to je bilo seveda šele ogrevanje, kajti ko so se odprla vrata in sem uzrl nek mladež, ki mu nikakor ne bi mogel pripisati statusa božanstev, se je iz grl mladih oboževalk zaslišalo tako parajoče cviljenje, da sem takoj pogledal na tla, če se ni v sobo morda vsul plaz miši. Na srečo mišk ni bilo, saj bi jih kaotično premikajoča in vriskajoča množica poteptala in zmlela v sončni prah, temveč je bil ves direndaj namenjen mladim zvezdam telenovele Rebelde oziroma pevske skupine RBD.

Še dobro, da sem se dovolj kmalu zavedel tega dejstva in se preventivno začel premikati proti izhodu, kajti najstnice so že pričele padati v delirij, tako da me je podivjana horda dobesedno pritisnila ob pult (ne vem, če je bil informacijski, ali pa zgolj od lokala, ki je nastanjen v sobi, toda v vsakem primeru je bil hudičevo trd).

Ko sem se že videl poteptanega na tleh, se mi je vendarle uspelo preriniti do izhoda, da so moja pljuča zopet lažje zadihala in kmalu na srečo ugotovil, da se mi ne bo potrebno podajati nazaj v peklensko gručo, saj so za običajne potnike odprli drug izhod.

To je bilo moje prvo in (vsaj upam) zadnje občutenje Rebelde, ostal pa mi je zanimiv spominek – modrica na hrbtu. In anekdota za vnuke, kako sem Rebelde pričakal kar na letališču, kot najhujši hard-core oboževalec. Čeprav dvomim, da bodo moji vnuki vedeli, kdo ali kaj je Rebelde … easy come, easy go.

 • Share/Bookmark
 

9 komentarjev »

 1. iztokgartner iztokgartner pravi

  Kaj pa če so bile histerične zavoljo tebe?

  5.09.2008 ob 17:32 | #

 2. spookymulder spookymulder pravi

  Potem sem očitno že prestar in ne razumem navade sodobne mladine, da mi oboževanje izkazuje s pehanjem v pult. :lol:

  5.09.2008 ob 17:39 | #

 3. helenca helenca pravi

  jaja kar priznaj, da si njihov oboževalec :lol: in da ti nikakor ne gre v glavo, kako so lahko tako majhna bitja tak močna :mrgreen:

  5.09.2008 ob 18:04 | #

 4. klemenix klemenix pravi

  Ja ja, le priznej, da si jih čakal na letališču :D Zdej se pa finga delaš…. :twisted: :grin:

  8.09.2008 ob 03:24 | #

 5. smukc pravi

  pa si ga najdu! :grin: :grin:

  8.09.2008 ob 03:33 | #

 6. spookymulder spookymulder pravi

  Grrr… pa ste me dobili :oops: V resnici imam sobo polepljeno s plakati RBD, vsak dan jim napišem vsaj 10 pisem in pošljem 30 emailov, kot prvi sem kupil karte za vse koncerte v Sloveniji (dva tedna sem kampiral pred štantom za prodajo kart … porabil veliko plenic :shock: ), na letališču se mi je uspelo dotakniti Alfonsa in roke nikoli več ne operem, eno ledvico pa sem prodal, da sem lahko plačal izlet v Mehiko, da bi videl, kako in kje živijo moji idoli. REBELDE & RBD FOREVER!!! Uf, končno mi je uspelo priznati tako dolgo in grdo zatajena čustva. :mrgreen:

  8.09.2008 ob 20:38 | #

 7. FlyGirl FlyGirl pravi

  Saj smo vsi vedeli, le sam si si še moral priznat. :smile:

  9.09.2008 ob 21:23 | #

 8. mojca pravi

  RBD – uf, let them go, ampak ABBA, ta je pa zgleda večna :smile: : (tudi) moji 3 tamali, letnik 94+, so po Mammi mii čisto ponoreli!

  10.09.2008 ob 18:03 | #

 9. mojca pravi

  :oops: tuki je pa taprav link na mojo “pomlad”, just in case you are interested…:wink:

  10.09.2008 ob 18:11 | #

Komentiraj

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

RSS vir za komentarje. | TrackBack URL