spookyMulder išče resnico

Srhljiv posnetek Nezemljana iz Štajerske

17.10.2008

(OPOZORILO: GRE ZA PRETRESLJIVO GRAFIČNO GRADIVO, KI DOKAZUJE, DA NEZEMLJANI ZARES OBSTAJAJO IN DA SO V PRETEKLIH DNEH ZARES OBISKALI SLOVENIJO – LJUDEM S SRČNIMI IN PSIHIČNIMI TEŽAVAMI NADALJNE BRANJE IN OGLED SLIKE ODSVETUJEMO … raje si na glavo potisnite papirnato vrečko, kar je že preizkušena obramba ob morebitni invaziji Nezemljanov)

Pisanje prijatelja in kolega blogarja Iztoka o vesoljcih in njih vpliv na seksualne navade Slovencev me je spodbudilo, da sem se z nekaj zanesenjaškimi prijatelji ufologi podal v Ajdovščino, med tem, ko se je druga skupina odpravila v smeri proti Mariboru – na teh dveh lokacijah so namreč v zadnjih dneh ljudje poročali o pojavu neznanih letečih predmetov.

Zaskrbljeni nad že tako ali tako nizko rodnostjo v Sloveniji seveda nismo smeli dopustiti, da neki zvedavi E.T.-ji strašijo klena slovenska dekleta, da potem zvečer nočejo izvajati posteljnih radosti, kot je izkusil tudi prijatelj Iztok, zato smo bili odločeni, da skrivnostni pridemo do dna. Vesoljsko nesnago za pomanjkanje posteljnih užitkov sicer krivi kar nekaj članov našega društva NVŠVAVDSTZ (Nismo vas še videli, a vemo, da ste tam zunaj), čeprav nekateri dvomljivci trdijo, da razlog tiči v prevelikem posvečanju znanstveno fantastičnim televizijskim serijam, filmom, blogom in drugim internetnim dobrot in posledičnem pomanjkanju časa za nežni spol … a to je že druga zgodba.

Oboroženi z brisačami (da z njimi ujamemo Marsovčke, oziroma si jih v primeru nevarnosti zavežemo okrog glave in čez oči ter se tako zaščitimo pred njimi – če mi ne moremo videti njih, potem tudi oni ne morejo videti nas) smo tako potovali proti Ajdovščini. Pot je bila dolga, saj smo se morali v naseljih ustavljati na vsakih deset metrov, da bi preverili nenehna videvanja skrivnostnih luči na nebu … na žalost se je vedno izkazalo, da gre zgolj za obcestne svetilke. Naposled smo prišli v Ajdovščino in poiskali nekaj prič prejšnjih videvanj, ter po izračunu najverjetnejših vektorjev poletov zavzeli strateško mesto na bližnjem griču. Na žalost Nezemljanov tega večera ni bilo na spregled, saj so verjetno videli, da jih opazujemo, toda ob vrnitvi v Ljubljano smo ugotovili, da smo pravzaprav imeli neverjetno srečo.

Skupina, ki se je odpravila na Štajersko se namreč ni vrnila, zato smo navdušeni domnevali, da so imeli več sreče pri lovu na vesoljčke. Ko jih ni bilo na spregled tudi drugi dan, so nas pričeli obdajati dvomi, da nemara nameravajo vse zasluge za prvi stik pripisati zgolj sebi, nas – kolege ufologe pa bi kar pozabili. Ko je prišel tretji dan, smo se odločili preveriti, kaj se je zgodilo.

Na poti proti Štajerski smo s pomočjo pričevalcev ugotovili, da niso dosegli Maribora, temveč so prišli zgolj do Celja, nato pa se je za njimi izgubila vsaka sled. Na srečo smo za primere vesoljskih ugrabitev opremljeni s posebnimi sledilnimi senzorji, oddajnik druge skupine pa nas je pripeljal do temne uličice v Celju, kjer smo naleteli na srhljiv prizor. Stene so bile okrvavljene, na tleh pa so ležali kosci kože in kosti. Med ostanki smo uspeli izbrskati prenosni telefon enega od padlih tovarišev, ki je očitno tik pred žalostnim koncem posnel napadalca:

Grafična analiza (glej manjšo sliko) je nakazala, da zlobni stvori očitno že dolgo živijo med nami in kujejo zaroto, kako zavladati svetu, mi pa smo jih zmotili pri delu, kar so nekateri naši soborci plačali z življenjem (so pa vsaj dokazali, da gre za zelo premetena bitja, saj so si tragične žrtve zagotovo pred napadom okrog glave ovile brisače, pa to očitno ni zmedlo napadalcev).

Torej, dragi državljani, pozor, ti neizpodbitni dokazi pričajo, da Nezemljani zares obstajajo in da je prišel naš Dan neodvisnosti. Ker brisače kot sredstvo obrambe ne pridejo v poštev, je edina možnost za preživetje napad. Svetujemo, da še vedno s seboj nosite brisače, ki pa morajo biti lepo zvite, zato da boste lahko takoj, ko opazite zgornjega Nezemljana, skočili gnusobnemu bitju za hrbet in mu brisačo zavijali okrog vratu, dokler ne bo več mogel kratiti vaših veselih posteljnih uric.

Pa veliko sreče in predvsem BREZ PANIKE!!!

 • Share/Bookmark
 

3 komentarjev »

 1. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi

  Če ni fotomontaža, potem ti moram čestitati za fotko :)

  20.10.2008 ob 05:55 | #

 2. spookymulder spookymulder pravi

  Seveda, da ni fotomontaža. Kaj takega lahko trdijo samo zaslepljeni skeptiki, ki so tudi tiste neizpodbitne posnetke obdukcije vesoljčkov iz Roswella označili za lažne. :mrgreen:

  20.10.2008 ob 09:40 | #

 3. Kolonija Nord pravi

  Pozdravljeni tudi jaz trdno verjamem v obstoj nezemelskih bitji in s tem povezanih N.L.P.-jev, videl sem že nešteto slik (resničnih slik) in tudi ponaredkov in znam razlikovati med lažnimi in pravimi posnetki.Tudi sm sem posnel kar nekaj fotografij in na lastne oči videl nešteto N.L.P.-jev. In žal vam moram povedati sledeče, ta posnetek je fotomontaža:cry:
  Moj sklep se vrti okoli bitja na fotografiji:
  1.) Figura je preveč 3Dgrafičnega videza ni nepravilno osvetljena n nepravilno osenčena in preveč izstopa iz fotografije.
  2.)Ni nobenih podatkov o kraju nastanka fotke, datum, ura, vremenske razmere, i.t.d.
  3.) Ni podatka o kolonialni pripadnosti bitja (Grey, Reptil, Nordijec ali Chupacabra),če bi bil resničen bi lahko bil Reptil ali Reptilska podvrsta Chupacabra. Res pa je da je v neskončnem vesolju življenje razsejano v miljonih oblik življenja.
  Resnica čaka in leta 2012 se vam bo razkrila!

  22.09.2010 ob 10:05 | #

Komentiraj

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

RSS vir za komentarje. | TrackBack URL