spookyMulder išče resnico

Poklici prihodnosti – novi izzivi

2.12.2008

Vam služba ne predstavlja pravega izziva? Bi radi poskusili nekaj povsem novega … nekaj, na robu mogočega in miselno skoraj nepredstavljivega?!? V času svetovne recesije je težko najti nova delovna mesta, zato je potrebno biti pripravljen iti do skrajnosti. Ali pa nemara zgolj iščete prav posebno idejo za naslednje počitnice, na kateri boste dokazali, iz kakšnega testa ste, da boste tudi svojim vnukom lahko pripovedovali nepozabne anekdote. Spodaj si lahko pogledate dvoje poklicov za najbolj drzne in še bolj divjo počitniško aktivnost:

Če ste mislili, da so kavboji stvar preteklosti, ste se močno zmotili. Poleg Gore Brokeback namreč še obstaja peščica mož, ki si drzne nevarnosti pogledati v oči in preko planjav pognati prav posebno čredo nekoliko neobičajnih živinčet:

YouTube slika preogleda

Če ste že kdaj leteli z letalom, ste se verjetno spraševali, kako se naredi to čudo tehnike, ki je ljudem omogočil letenje. Toda obstaja še večji izziv, kot je običajna gradnja letal:

YouTube slika preogleda

Če ste eden tistih, ki ima rad adrenalinske počitnice, potem se morate poleti podati v špansko mestece, kjer prirejajo prav poseben tek pred … prav posebej nevarnimi beštijami:

YouTube slika preogleda
  • Share/Bookmark
 

Brez komentarjev »

Še brez komentarjev.

Komentiraj

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

RSS vir za komentarje. | TrackBack URL