spookyMulder išče resnico

Od kod prihaja in kako nastane Božiček?

24.12.2008

Božič ne bi bil božič, brez v rdeče oblečenega dobrohotnega možica z belo brado, ki deli veselje in dobrim otrokom ponoči pod jelko pusti darila. Toda, ste se že kdaj vprašali, od kje Božički (seveda jih je več, da lahko v eni noči obidejo ves svet) zares prihajajo. Pravi in originalni Božički prihajajo od zelo daleč, to pa je zgodba o njihovem poreklu in nastanku:

YouTube slika preogleda

 

Kaj pa se zgodi, če z Božičkom ne ravnamo tako, kot je potrebno? Vsaka žival in vsak človek se lahko spremeni v zver, če z njim slabo ravnamo in tudi z Božičkom ni nič drugače. Našel se je šokanten posnetek, ki prikazuje Božička v povsem drugačni luči, kot ga sicer poznamo. Božiček v teh posnetkih je posledica slabega človeškega ravnanja in čutenja, skratka odraz sodobne družbe, ki je ostala že skoraj brez čuta za sočloveka.

Toda POZOR, ogled sledečega videa se MOČNO ODSVETUJE na božični večer, v NOBENEM, ampak ZARES NOBENEM primeru, pa sledečega videa ne kažite otrokom!!! Znano je, da so 10-letniki, ki so videli sledeči video, znova začeli močiti posteljo in sesati palec.

BILI STE OPOZORJENI!!!

YouTube slika preogleda

 

P.S.: Ideja za objavo je nastala s pomočjo tednika Vikend.

P.P.S.: Srečen božič in lepe praznike vsem ljudem, ki jih ni sram z drugimi deliti sreče, veselja in ljubezni!

  • Share/Bookmark
 

1 komentar »

  1. helenca helenca pravi

    vesele praznike tudi tebi. preživi jih kak se da najlepše. :mrgreen:

    p.s. ampat ta zadnji video pa je res krut

    26.12.2008 ob 10:43 | #

Komentiraj

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

RSS vir za komentarje. | TrackBack URL