spookyMulder išče resnico

Bizarni Joaquin Phoenix pri Davidu Lettermanu

16.02.2009

Kaj se dogaja z Joaquinom Phoenixom? Izjemen igralec, ki je blestel v Gladiatorju in Hoja po robu, najprej razglasi, da ne bo več igral v filmih in si pusti rasti čudaško brado, potem pa sledi eden najbolj bizarnih nastopov v zgodovini šova Davida Lettermana, kjer ni povsem jasno, če je Joaquin na kakšnih težkih drogah, ali pa z genialno zaigrano miselno odsotnostjo zgolj zafrkava vse po vrsti. V vsakem primeru je bila povsem na mestu Lattermanova zaključna misel: “Joaquin, žal mi je, da danes nisi mogel biti z nami.”

YouTube slika preogleda
 • Share/Bookmark
 

8 komentarjev »

 1. Dajana Dajana pravi

  Car. :)

  16.02.2009 ob 13:24 | #

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi

  Videl ta posnetek že nekaj dni nazaj. Hm, zdi se mi, da je vse skupaj igra, seveda po vzoru Andyja Kaufmana, kar pa mi je vseeno čudno, saj Joaquin ni take vrste zvezdnik. Glede ne to kako je končal njegov brat River, se bojim, da se ne bo kaj podobnega zgodilo tudi njemu.
  Če le igra vse skupaj, vključno z najavo rap kariere, je dobra finta, toda vseeno nimam pojma, zakaj si na tak način nabira pozornost medijev.

  16.02.2009 ob 14:40 | #

 3. filmoljub pravi

  Res je car. :grin: Itak, da je zaigrano. :lol:

  16.02.2009 ob 20:45 | #

 4. jessy pravi

  Za njega edino le lahko rečem,da je najboljši igralec svoje generacije,mislim da ni filma v katerem nebi bil genijalen.
  Srčno upam da je vse skup za dokumentarec,ker bi ga filemska industrija preveč pogrešala.

  24.02.2009 ob 21:49 | #

 5. Špelca pravi

  Hm, zaigrano, a ne? :mrgreen:

  6.12.2009 ob 11:13 | #

 6. Simona Rebolj Simona Rebolj pravi

  Uau. Najbolj normalno možno obnašanje pri Davidu Lettermanu. Drugače se obnašat pri tem antipačnežu ne moreš, če si normalen.

  I hate David Letterman. Vsi njegovi intervjuji so prazni kot prdec. V desetih kurčevih minutah nabere za 30 sekund vsebine, pa še to nevredne spomina. Vmes pa eno samo smehljanje sebo, svojm bednim šalam in vreščanje in ploskanje vodene publike. Še slabše kot dolgocajten neduhovit Jerry Springer. Skratka … čestitam Phoenixu in upam, da ni igral. Zakaj bi temu trapstemu stričku Lettermanu sploh kaj odgovarjal, tip bi itak lahko nakladal kar sam v kamero, kot je to počel Gartner v svojih oddajah in bilo enako nezanimivo.

  24.01.2010 ob 19:24 | #

 7. spookymulder spookymulder pravi

  Hja, ne glede na to, koliko nam je (ali ni) Letterman zabaven, je vendarle ikona ameriških pogovornih oddaj in zato v studio tudi dobi odlične goste, kot je Joaquin. Sicer pa močno dvomim, da Letterman ne bi vedel, kaj se bo zgodilo, saj so taki pogovori (sploh pri promocijah filma) vsaj okvirno dogovorjeni in ustrezno zaigrani.

  Je pa Joaquin očitno mislil resno z igralskim premorom, saj trenutno nima napovedanega nobenega projekta, si je pa vsaj obril brado in nastopil v dobrodelnem videu z Miley Cyrus in Liv Tyler:

  http://www.youtube.com/watch?v=tzX6XXVEa4s

  … deluje pa še vedno nekoliko “zmedeno”. :lol:

  28.01.2010 ob 23:17 | #

 8. nevenka nevenka pravi

  Meni je kot igralec zelo všeč. Kaj pa z njim bo, bomo pa itak videli.

  29.01.2010 ob 05:54 | #

Komentiraj

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

RSS vir za komentarje. | TrackBack URL