spookyMulder išče resnico

Pahor, pričakujem Vaše povabilo!

19.02.2009

Napihovanje

Nisem si mislil, da se je tako lahko preriniti h koritu. Vedno sem bil prepričan, da bo potrebno ustanoviti vsaj kakšno politično stranko, gibanje ali zavod, potem pa postaviti kakšno proti-cigansko barikado ali se iti minaretskega arhitekta, da se hitro pridobi simpatije dovolj velikega števila ljudi in prebije v parlament, potem pa lahko začnem vlagati pobude za referendum in izsiljevati poslance, vlado in državo. Pa sem sedaj končno ugotovil, da nam v tej čudoviti demokraciji ni potrebno vseh teh kolobocij, temveč si lahko očitno že jutri priskrbim zmenek s Pahorjem.

Dragi Borut … ah ne, brez skrbi, to ni pismo kakšnega jeznega strankarskega kolega, ki mora javno oprati umazano politično perilo. Zato bom raje začel z naslednjimi besedami:

Spoštovani predsednik vlade! Vse čestitke, da Vam je uspelo preprečiti Srboritega … pardon, Plemenitega Jelinčiča. Kompliment za uspešno pogajanje s Podobnikom. Prepričan sem, da boste uspeli nekako prepričati tudi SSN.

Toda pozor, naslednji sem na vrsti še jaz in že težko pričakujem avdienco pri Vas, da se pogovoriva, kaj lahko storite zame, da ne bom začel zbirati podpisov za referendum proti vstopu Hrvaške v Nato.

Imam namreč sledeči problem: prejšnje poletje sem bil na počitnicah v Dalmaciji – voda je bila super, soba prav tako b.p., tudi nad postrežbo se ne morem pritoževati, me je pa motil nek Dalmatinec, ki se je ves čas smukal okrog moje boljše polovice. Kar se mi zdi škandal brez primere.

Upam, da razumete, da bo skoraj vsako slovensko dekle nekoč postala klena slovenska mati. Torej steber slovenske družbe in v bistvu kar poosebljenje vse Slovenije. Ozurpacija moje drage torej ni zgolj napad name, temveč napad na vso Slovenijo. Prisvajanje naše suverenosti in ozemeljske celovitosti!

Zato sem prepričan, da Hrvaške ne smemo spustiti v Nato, kajti kot dobro vemo, ženske še hitreje podležejo moškim v uniformah in potem si lahko predstavljate žalostne Slovence, ki se bodo samski vračali iz počitnic na Hrvaškem, ker bodo njihove boljše polovice ostale pri (v Nato uniforme oblečenih) Hrvatih.

Zato sem se odločil, da začnem zbirati podpise za referendum, dokler me ne sprejmete na pogovor (lahko tudi na kavico, ko sedaj ne gredo več na račun države, temveč jih plačujete iz lastnega žepa) in mi obljubite, da bodo poslanci sprejeli sklep o nepriznavanju hrvaških prisvajanj slovenskih žena.

Morda lahko ob tem na pogovor povabite tudi gospodično Kresalovo, ker se mi je nabralo nekaj neplačanih kazni za nepravilno parkiranje … a o tem se lahko pogajamo tudi kasneje, ko bo Hrvaška vstopala v EU in bo znova čas za referendumske pobude.

S spoštovanjem in v pričakovanju Vašega povabila (saj veste, čas se izteka, zato ne odlašajte predolgo)!

 • Share/Bookmark
 

7 komentarjev »

 1. šefštef pravi

  komično, samo slika mi ne deluje povzana s samim besedilom

  19.02.2009 ob 09:45 | #

 2. spookymulder spookymulder pravi

  šefštef, slika naj bi simbolizirala pompozno napihovanje posameznika, ki si obeta sestanek s Pahorjem in si predstavlja, da lahko z demokratičnimi vzvodi v šahu drži celo državo. :twisted:

  19.02.2009 ob 09:52 | #

 3. david.pelko pravi

  Spooky, javi mi kako je bilo na obisku, ko dobiš povabilo, seveda :mrgreen:

  19.02.2009 ob 10:03 | #

 4. blitz blitz pravi

  Kdo ti je pa dovolil mojo fotografijo objaviti?

  19.02.2009 ob 21:04 | #

 5. Dajana pravi

  Spookymulder: A ti veš, kje je Dejan Kaloh? Kam je izginil?

  23.02.2009 ob 18:09 | #

 6. Pris Pris pravi

  Uštel se je, ker njegovi niso zmagali, pa se je malo potuhnil in čaka na boljše čase.

  23.02.2009 ob 18:15 | #

 7. tetka pravi

  Uf, ko se bo tip razpoču… Upam, da ne bom ravno zijala v njegov lamp.:mrgreen:
  No glede uniform pa… Če tvoje predrage niso prepričale lepe poletne uniforme hrvaških kapetanov obalne plovidbe… potem mislim, da imaš ti nekaj boljšega na sebi:wink: Pa zato ni panike v tej smeri.
  Hja, avdienca pri precedniku… Fant to pa res ni kar tak. To pa že moraš bit izbranec.:roll:

  7.06.2009 ob 17:49 | #

Komentiraj

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

RSS vir za komentarje. | TrackBack URL