spookyMulder išče resnico

Čudežno ozdravljenje Svetega Zmaga

30.12.2011

Sveti Zmago

Hozana!

Blagoslovljeni božični čas nam je prinesel čisto pravi čudež! Čudežno ozdravljenje, s pomočjo katerega bomo Slovenci zagotovo dobili novega svetnika! Svetega Zmaga Jelinčiča Plemenitega!

Neverjetna zgodba bibličnih razsežnosti se je odvila minulo sredo, le nekaj dni po božiču, vse pa se je začelo zgodaj zjutraj v sodni dvorani ljubljanskega okrožnega sodišča. Tam je potekala obravnava kazenskega pregon proti nekdanjemu varuhu človekovih pravic Matjažu Hanžku, ki naj bi s svojimi trditvami na Televiziji Slovenija razžalil Svetega Zmaga.

Sveti Zmago se že tretjič zapored ni udeležil obravnave, vendar je imel tokrat zelo dober razlog. Po navedbah njegovega odvetnika je bil namreč Sveti Zmago “v zelo slabem stanju, tako bolan, da komaj govori“. Kdaj natančno je zbolel in za katero boleznijo, odvetnik Fašun ni vedel povedati. Domnevamo torej lahko, da je šlo za zelo skrivnostno in nenavadno bolezen, morda celo nekaj mističnega in demonskega.

Nejeverni sodnik ni verjel v besede Svetega Zmaga oziroma njegovega zagovornika, zato je zahteval, naj mu še isti dan, najkasneje do 14. ure, dostavi zdravniško opravičilo, kar se je na koncu tudi zgodilo. Bolezen je bila torej uradno dokumentirana in zdravniško potrjena.

Toda sveti zmago ni podlegal zlohotni bolezni! Že slabih 12 ur kasneje, ob 20.00 zvečer istega dne je bil namreč v spremstvu z ženo opažen v ljubljanskem Koloseju, na premieri filma Dekle z zmajskim tatujem, kjer je deloval nadvse krepostno in čilo, povrnil se mu je tudi glas, veselo pa se je nastavil tudi fotografom radia Antena, ki je organiziral dogodek.

Ker ne želimo nikakor namigovati ali razmišljati, da je Sveti Zmago (oziroma njegov odvetnik) lagal o bolezni, saj si ne želimo na glavo nakopati tožbe (ki se je tožnik zaradi izvajanja čudežev sicer verjetno ne bi udeleževal), prav tako pa ne želimo niti pomisliti, da v našem zdravstvenem sistemu obstajajo zdravniki, ki bi izdajali lažna zdravniška sporočila, je edini logični sklep, da je Sveti Zmago s čudežnim ozdravljenjem v pol dneva premagal skrivnostno bolezen, ki ga je zjutraj prikovala skorajda na smrtno posteljo

Aleluja!

V najkrajšem možnem času lahko pričakujemo, da bo slovenska RKC zbrala dokaze o tem čudežu in jih posredovala v presojo Vatikanu. Ob tem naj zapišemo samo še nekaj dodatnih čudežev Svetega Zmaga, ki bi utegnili pospešiti beatifikacijo našega novega svetnika:
1.) pravičniški boj z demonskim zmajem, ki maltretira in uničuje fundamente slovenskega naroda (tega zmaja nekateri v strahospoštovanju kličejo tudi Hanžek)
2.) vztrajna, goreča in neomajna prizadevanja za izgradnjo hrama Našemu Gospodu … sicer pod pretvezo letalskega muzeja, vendar pa vsi vemo, kdo je resnični gospodar nebeškega svoda
3.) razsvetljeni in strahospoštovanja vredni naziv Plemeniti, ki ga Sveti Zmago nosi v svojem imenu in ki ga je njegovi družini, verjetno v spoznanju svetosti, podelila že Marija Terezija
4.) skrivnostno izginotje starinskih pištol pred 35. leti (zelo verjetno kot simbol iskanja miru za vse ljudi sveta), kjer naj bi se tudi začela čudežna pot Svetega Zmaga

Radostno torej pričakujemo potrditev beatifikacije novega slovenskega svetnika in vzklikamo hozana, hozana, hozana na višavah!

Viri:
Članek v Delu, kjer je dokumentiran (sodni) začetek čudežnega ozdravljenja
Članek v Dnevniku, kjer je dokumentiran (sodni) začetek čudežnega ozdravljenja
Članek na Siolu, kjer je dokumentiran (sodni) začetek čudežnega ozdravljenja
Spletna stran Radia Antena, kjer se nahaja slikovni dokaz večernega epiloga čudežnega ozdravljanja

Sveti Zmago po čudežnem ozdravljenju na filmski premieri

 • Share/Bookmark
 

6 komentarjev »

 1. juure juure pravi

  Lej, Plemenitega gotovo mrzim bolj kot ti in sem presrečen, da je končno dobil nogo, da ne bo treba več poslušati njegovih debilnih “možatih” izjav v parlamentu, kjer take izjave nimajo kaj delati in so primerne le za kak zakoten bufetek, pa še to v času, ko so že vsi gostje primerno zadeti.

  Je pa dejstvo, da obstaja kar nekaj resnih bolezni ali zapletov pri običajnih rahlih obolenjih, katera s pravilnim zdravniškim ravnanjem lahko izginejo v nekaj urah ali celo prej.

  Sicer ne vem, kaj je bilo Plemenitemu – vendar naj naštejem2 možnosti, ki mi ta trenutek prideta na misel: hud napad migrene ali pa gronolom zoba (ne vem če si ga izkusil – jaz sem in povem ti, da lahko pride kot strela z jasnega in boli kot hudič).

  Tako, da jaz osebno upam, da bo sodnik preveril zdravniško opravičilo in v primeru suma lažnega opravičila ustrezno ukrepal. Zdravnik zaradi tega lahko izgubi marsikaj. Če sem jaz nekoč davno (v SFRJ) prijavil takega zdravnika inšpektorju in je bil cel hudič (zdravnik je izgubil službo) bi moralo sedaj biti še veliko huje.

  31.12.2011 ob 11:44 | #

 2. spookymulder spookymulder pravi

  juure, tvoje nejeverne bogokletne misli ne morejo omajati razsežnosti tega čudežnega ozdravljenja, saj v kolikor ne pove že fotografija končnega rezultata ozdravljenja, ti lahko iz prve roke, kot pričevalec, ki se je na lastne oči prepričal o tem čudežu, zatrdim da Sveti Zmago zvečer ni kazal nikakršnih znakov hude bolezni, ki ga je prizadela zjutraj.

  Poleg tega pa je potrebno tudi upoštevati dejstvo, da se največ podobnih primerov skrivnostnega izbruha bolezni in njihovega hitrega ozdravljenja dogaja našim Svetim možem ravno na naših sodiščih in to vedno v času, ko bi se morali udeležiti raznih obravnav … morda gre res za izjemno velika naključja, vendar bi bilo kljub temu morda vredno preveriti, da niso naših sodišč morda obsedle kakšne demonske sile in po potrebi poklicati kakšnega izganjalca hudiča.

  31.12.2011 ob 18:56 | #

 3. juure juure pravi

  Tole (citat)

  …Poleg tega pa je potrebno tudi upoštevati dejstvo, da se največ podobnih primerov skrivnostnega izbruha bolezni in njihovega hitrega ozdravljenja dogaja našim Svetim možem ravno na naših sodiščih in to vedno v času, ko bi se morali udeležiti raznih obravnav …

  je hudo močan argument!
  :roll:

  31.12.2011 ob 22:18 | #

 4. Habetove novice » Objave » Sveti ZMAGO JELINČIČ pravi

  [...] http://spookymulder.blog.siol.net/2011/12/30/cudezno-ozdravljenje-svetega-zmaga/ [...]

  7.01.2012 ob 19:30 | #

 5. vlatka vlatka pravi

  Ja, ja, pri nas se dogajajo sami čudeži!

  Največji se dogajajo v političnem vrhu v povezavi s sodiščem. v:neutral::twisted::???::grin:

  24.01.2012 ob 01:57 | #

 6. vlatka vlatka pravi

  :evil: :evil:

  24.01.2012 ob 01:57 | #

Komentiraj

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

RSS vir za komentarje. | TrackBack URL