spookyMulder išče resnico

Vrnitev imperatorja

28.01.2012

vrnitev imperatorja iz izgnanstva

V nemirnih časih osamosvojitvene revolucije je navdušil s svojimi vojaškimi sposobnostmi in se hitro povzpel na lestvici generalov slovenske pomladi. Po zaslugi svojega briljantnega uma je po dolgoletnem nizu bitk in spretnih manevrov porazil staro politično buržoazijo in se oklical za cesarja. Toda mrzla finska zima je oslabila njegovo vojsko, stari monarhi pa so znova zbrali svoje sile in ga v bitki narodov premagali ter izgnali na otočje opozicije. Vendar veliki vodja ni obupal, temveč je skoval načrt vrnitve na oblast, znova zbral zveste vojake in po srditi bitki osupljivih preobratov smo dočakali vrnitev imperatorja.

Toda v daljavi stare politične elite kontinuitete že zbirajo svoje sile in v ozadju čakajo novo priložnost, da dokončno porazijo velikega vojskovodjo ter znova prevzamejo oblast.

Prihodnost ostaja negotova …

 • Share/Bookmark
 

4 komentarjev »

 1. Pepi Pepi pravi

  Js sm zato, da mal preskočmo in gremo kr na epilog. S Sveto Heleno in vsem. Pa s sabo nej vzame vse komplet… od stare politične elite, do svojih jurišnikov.

  28.01.2012 ob 19:38 | #

 2. NoMercy NoMercy pravi

  bolj ko je matjuška Rusija prozahodna – slabše je za levake :mrgreen:
  Tokrat so se pa itak sami povsem zajebali — 3x zapovrstjo in domovinico prepustili Glantzkopfu povsem nebogljeno :twisted:

  28.01.2012 ob 20:06 | #

 3. filmoljub pravi

  :twisted: http://filmoljub.blogspot.com/2011/09/omen-1976.html

  28.01.2012 ob 20:30 | #

 4. Stric Marč pravi

  Zadnjič sem bral, da so mu vrnitev dopustili, da so ga lahko dokončno porazili.

  28.01.2012 ob 20:35 | #

Komentiraj

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

RSS vir za komentarje. | TrackBack URL