spookyMulder išče resnico

Je evolucija Satanova nakana?

17.10.2012

Če ne živite v ZDA, verjetno ne veste, kdo je Paul Broun. Toda ta 66-letni možak pač ni nek običajen človek, temveč član predstavniškega doma ameriškega kongresa (spodnji dom senata), kjer svojo pot k potrditvi začne večina zakonov ZDA. Paul Broun je tudi zdravnik, doštudiral pa je na Univerzi zvezne države Georgie. Poleg tega je Paul Broun član ameriškega komiteja za znanost, vesolje in tehnologijo, kjer nadzorujejo NASO, znanstveno fundacijo  in ameriške agencije za energetiko, okolje, toksične snovi, letenje, oceane ter atmosfero, geologijo in kup drugih agencij, povezanih z znanostjo in napredkom.

Vsekakor odgovorne naloge, s katerimi pa se nek tako učen mož nedvomno zna spopasti. Še posebej, če svoja prepričanja črpa izključno iz Svetega pisma … Paul Broun ima namreč o raznih znanostih naslednje mnenje:

YouTube slika preogleda

Za vse, ki ne znate najbolje angleško:

Paul Broun je prepričan da: “… je božja beseda resnična. Spoznal sem, da so evolucija, embriologija, teorija velikega poka … samo laži, ki so prišle naravnost iz pekla. To so laži, ki naj bi ljudem, kot sem jaz in vsem, ki se učijo o tem, preprečile razumevanje, da potrebujemo Odrešenika. Obstajajo namreč moderni znanstveni podatki, ki sem jih odkril kot znanstvenik in ki dokazujejo, da je Zemlja zelo mlada, da je stara okrog devet tisoč let in da je bila ustvarjena v šestih dneh, kot jih poznamo in kot pravi Sveto pismo. Spoznal sem, da nas knjiga stvarjenja uči, kako naj vodimo naša življenja, kako vzgajati naše družine, kako upravljati naše cerkve in tudi kako naj vodimo našo politiko in celotno družbo. In zato kot vaš kongresnik uporabljam Sveto pismo kot glavno vodilo, kako glasovati v Washingtonu in še naprej bom tako ravnal!”

Besede in prepričanja zdravnika, kongresnika in člana komisije, ki skrbi za ameriško znanost. Da je hkrati seveda tudi republikanec in privrženec “čajankarjev” (radikalne struje republikancev) je bolj pojasnilo, kot pa opravičilo, da je usoda znanstvenega napredka ZDA odvisna tudi od prepričanj takega možaka.

Človek ne ve, če bi se smejal, jokal ali pa si preprosto samo nataknil papirnato vrečko na glavo in počakal na skorajšnji konec sveta …

evolucija ... Satanova nakana?

 • Share/Bookmark
 

6 komentarjev »

 1. vsdc pravi

  kakšen bebec.

  18.10.2012 ob 11:24 | #

 2. dušan71 pravi

  Pa vendar oznanjamo modrost, in sicer med popolnimi! Tj. zrelimi, odraslimi.Toda ne modrosti tega sveta, Ali veka.tudi ne modrosti voditeljev tega sveta. Ti minevajo. 7 Mi oznanjamo Božjo modrost v skrivnosti, tisto prikrito, ki jo je Bog pred veki vnaprej določil za naše veličastvo. 8 Te ni spoznal noben mogočnik tega sveta. Kajti ko bi jo spoznali, Gospoda veličastva pač ne bi križali. 9 Kakor je pisano:
  Česar oko ni videlo in uho ni slišalo
  in kar v človekovo srce ni prišlo,
  kar je Bog pripravil tistim, ki ga ljubijo,
  10 to nam je Bog razodel po Duhu. Duh namreč preiskuje vse, celo Božje globine. 11 Kdo izmed ljudi pa ve, kaj je v človeku? Mar tega ne ve le človekov duh, ki je v njem? Tako tudi to, kar je v Bogu, pozna samo Božji Duh. 12 Mi nismo prejeli duha sveta, temveč Duha, ki je iz Boga, da bi mogli spoznati to, kar nam je Bog milostno podaril. 13 To tudi govorimo, pa ne z besedami, kakršne uči človeška modrost, ampak kakršne uči Duh, tako da duhovne stvari presojamo .z duhovnimi. 14 Duševni Tj. posvetni, neduhovni.človek ne sprejema tega, kar prihaja iz Božjega Duha. Zanj je to norost in tega ne more spoznati, ker se to presoja duhovno.(1Kor 2:6-13)

  18.10.2012 ob 16:01 | #

 3. nichiren pravi

  kot vidimo, se ni treba norčevati iz amerike.lahko smo zaskrbljeni za naše ljudi

  18.10.2012 ob 20:18 | #

 4. filmoljub pravi

  http://filmoljub.blogspot.com/2012/10/dovolite-da-se-predstavim.html

  :twisted:

  20.10.2012 ob 13:10 | #

 5. fuga pravi

  Ja, Paul Brown, ……… to ima nekaj z Jehovci opraviti.

  20.10.2012 ob 16:41 | #

 6. spookymulder spookymulder pravi

  @vsdc: Bojim se, da še zdaleč ni edini, ne v ZDA, ne pri nas. :???:

  @dušan71: Da se razumemo, čisto nič nimam proti veri in iskanju duhovnega smisla našega obstoja, toda ko nekdo skuša s svojimi verskimi prepričanji izpodbijati znanstveno dokazana dejstva, to ni več vera, temveč verski fanatizem. In da potem taki ljudje, ki dogmatsko nasprotujejo znanstvenim dognanjem, hkrati odločajo o stvareh, ki se neposredno dotikajo znanstvenih raziskav, je naravnost srhljivo.

  @nichiren: Namen objave pravzparav sploh ni bilo norčevanje, temveč srhljivo opozorilo, kakšni ljudje (oziroma s kakšnimi osebnimi prepričanji) vodijo naš svet.

  @filmoljub: Aha, tukaj se torej skrivaš , Luciferjevo desno kopito … gospodar te je že iskal. :lol:

  @fuga: Glede Paula BROWNA ne vem, Paul BROUN, katerega video je prikazan, pa naj bi bil protestant, natančneje baptist.

  29.10.2012 ob 09:59 | #

Komentiraj

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

RSS vir za komentarje. | TrackBack URL