spookyMulder išče resnico

Poslednja Borutova skušnjava

19.11.2012

Kot je bilo napovedano, so predsednikovi borci sneli rokavice in začeli končni obračun. Padati so začeli nizki udarci bibličnih razsežnosti, saj kot nas uči Sveto pismo, je tudi hudič skušal Jezusa, da bi božji sin priznal Satanovo nadvlado. Ker belcebubu ni uspelo, je dokončno zapustil Jezusa in prenehal s skušnjavami, dokler se ni ponudila boljša priložnost. Lahko podoben razplet pričakujemo tudi v aktualni slovenski poslednji Borutovi skušnjavi, ali pa nas nemara čaka še kakšen veliki pok?

Veliko (samo)razkritje.

 • Share/Bookmark
 

9 komentarjev »

 1. Hangar pravi

  kul

  20.11.2012 ob 02:49 | #

 2. Rubin pravi

  Niti pod razno Borut ni žrtev, bil pa je izzivalec

  20.11.2012 ob 13:05 | #

 3. spookymulder spookymulder pravi

  @Rubin:
  V politiki tako ali tako ni žrtev, saj so vsi zgolj predatorji … tu gre za ultimativno skušnjavo, za izziv, ali si Borut upa ugrizniti v prepovedano jabolko in izustiti javno skrivnost, na katero tako ali tako že vsi vemo odgovor. Toda njegova dilema ni zavidljiva – če sprejme vrženo rokavico in odpre usta, s tem pokoplje tudi sebe, če pa še naprej zanika očitno, da vetra v jadra nasprotnikom. Lahko torej izbira zgolj med dvema slabima opcijama, zato mora dobro premisliti, kateri korak vodi v manj globok prepad.

  20.11.2012 ob 14:00 | #

 4. Simona Rebolj Simona Rebolj pravi

  Ta burka s tetami in strici iz ozadja, ki užaljeno kričijo, češ, ali ne vidite, da smo v ospredju (najprej Spomenka, zdaj Kučan), bi se še za v Alo, Alo serijo zdela tu mač. Je pa histerija res gromka, da so popolnoma izgubili smisel za ljudi in bojda taki politični maherji ne vedo, da s temi izpadi pohvalno delajo za Pahorjevo kampanjo, da bi le zmagal s še večjo razliko. Stara garda preprosto ni vajena, da spoštovanje ni več stvar absolutizma, ki ga vzpostaviš pač s položajem ali medijsko avreolo posvečenosti, ampak je vsaka beseda ali korak podvrženo ocenjevanju in da si tudi vsak državljan magari preko interneta vzame minuto časa, da svoje zabrusi … hehe … Za te gospe in gospode je nova doba komuniciranja totalni pekel in se sploh ne znajo obnašat. Tito je umrl, preden bi doživel obdobje, ko bi vsak na njegov račun lahko povedal, kar mu gre. Strici in tete morajo pa na živo v zimi življenja opazovat, kako se avreola nad njimi pogreza v blato. Panika.

  20.11.2012 ob 16:45 | #

 5. filmoljub pravi

  http://filmoljub.blogspot.com/2012/11/gospodar-lutk.html

  :twisted:

  20.11.2012 ob 17:10 | #

 6. stricmarc pravi

  Kučanovo pismo je kontraproduktivno in se strinjam s Simono. Neverjetni so ti starci. Pripravljeni so bili zapustiti komunizem, se udinjati kapitalizmu, celo pakt z včerajšnim sovražnikom jih ni motil, le oblast in vpliv ne bi dali.Seveda pa je jasno, da Pahor ne bo našteval imen. Lahko koga spusti. Lahko si nakoplje osebne tožbe in druge nevšečnosti.

  20.11.2012 ob 17:44 | #

 7. spookymulder spookymulder pravi

  @Simona:
  Se strinjam, taki pozivi (samo)razkritja res izgledajo že preveč absurdno komični, vendar tudi to očitno nakazuje, kaj vse so centri politične moči v tej državi pripravljeni storiti, da bi se obdržali v svojih okopih. Očitno so pripravljeni tvegati vse in biti še bolj krvoločni, kot narava sama, saj jim ni izpod časti požreti lastnega podmladka (ki jih več ne uboga). Ampak tudi zato to pomeni njihov zagotovi, četudi morda (pre)počasni zaton, toda očitno bi radi ostali in uživali na vlakcu smrti prav do zadnje sekunde, preden iztiri …

  21.11.2012 ob 14:05 | #

 8. spookymulder spookymulder pravi

  @filmoljub:
  Huda fotomontaža, kapo dol … :cool:

  21.11.2012 ob 14:05 | #

 9. spookymulder spookymulder pravi

  @stricmarc:
  Kučanovo pismo je verjetno (vsaj upam) kontraproduktivno za to predsedniško kampanjo, toda očitno so se politične elite pripravljene okleniti zadnje bilke upanja, da spodnesejo Pahorja, zato so ga izzvali s provokacijo, proti katere ni neke učinkovite obrambe … kajti kot si dejal, če bi začel naštevati imena, se zameri političnim elitam in zagotovo prejme tožbe, če pa molči, vzbudi dvom v resničnost svojih besed in po drugi strani ohranja status quo javne skrivnosti o stricih iz ozadja.

  21.11.2012 ob 14:17 | #

Komentiraj

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

RSS vir za komentarje. | TrackBack URL