spookyMulder išče resnico

Ko lisice ni doma … pečeni mački plešejo.

10.04.2013

Vztrajanje mrzlega vremena tudi ob začetku koledarske pomladi so nekaterih znanstveniki povezali z rekordnim taljenjem ledu na Arktiki. Nesporen dokaz, da se res dogaja izredno hitro taljenje ledu pa smo včeraj doživeli tudi v Sloveniji … nedavno zamrznjeni najboljši župan se je namreč ob prvih sončnih žarkih na hitro odtalil in med tem, ko je njegova Lenčica moledovala v Bruslju, prišel pokazat v svojo stranko, kdo je še vedno bog in batina.

Saj ste verjetno videli famozno na roke napisano odstopno izjavo, s katero je najboljši župan odstopil kot predsednik stranke in se zamrznil? No, pretekli niso niti trije tedni, odkar je milostljivo pritisnil datum na svojo odstopno izjavo, pa se Zoki že vrača v politiko, najprej z obiskom poslanske skupine svoje stranke, kjer je lahko predal nekaj svojih napotkov in pogledov o prihodnosti Slovenije.

Pa saj verjetno niste taki idealisti, da ste verjeli, da bo ljubljanski šerif po negativnih ugotovitvah protikorupcijske komisije resno mislil zapustiti politiko? Ali bog ne daj, da bi celo odstopil z županske funkcije?!? No, včeraj si je celo drznil v kamero izreči, da bo odločitev o svoji politični poti podal na naslednjem kongresu stranke. In pri tem priznanju, da je svojo odstopno izjavo očitno podpisal s figo v žepu, sploh ni niti malo zardel, temveč se je v svojem prepoznavnem slogu smejal kot pečen maček.

Ja, takole je to s tem globalnim segrevanjem … v manj kot treh tednih pridemo od zamrznjenega pingvina do pečenega mačka.

Pečen maček

  • Share/Bookmark
 

Brez komentarjev »

Še brez komentarjev.

Komentiraj

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

RSS vir za komentarje. | TrackBack URL