spookyMulder išče resnico

Sovražnik pred vrati

13.05.2016

Konec je! Prišli so! Življenja, kot smo ga poznali do danes, je nepreklicno konec! Slovenska kultura je dočakala svoj bridki konec, naša vera, na kateri je bila zgrajena Evropa, je poteptana v prah, naši civilizacijski standardi pa so nepreklicno uničeni. Sovražnik je prišel pred naša vrata, mi pa smo jih brez odpora odprli in z nasmehom na obrazu podpisali smrt slovenstvu. Begunci so namreč prispeli in se naselili v našo deželo.

Turkom najstrožje prepovedana pot in pika. In še klicaj povrhu, da bo bolj držalo!

Dolgo smo bili pravični boj proti osvajalskim hordam. Pa proti teroristom. In posiljevalcem. Ter nevernikom. Zgradili smo dolgo obrambno linijo bodeče/rezilne žice, ki smo jo prijazno poimenovali tehnična ovira. Potem smo se v spomin na trpljenje Ljubljančanov, ki jih je med drugo svetovno vojno obdajala podobna žica, množično udeležili pohoda ob žici. Zakaj nismo za bolj avtentičen občutek korakali ob naši južni meji, je malce nelogično, ampak to je že druga zgodba.

Glavno je, da je naša vlada na čelu z najbolj pravno izobraženim predsednikom s tehničnimi ovirami in vojsko na meji poskrbela za našo varnost in s tem za varnost celotne Evrope. Bilo je kot v dobrih starih časih, ko smo bili eden zadnjih branikov pred Turki. Manjkala je samo še tabla: Turkom najstrožje prepovedana pot in pika. In še klicaj po vrhu, da bi bolj držalo! Table res nismo imeli, smo imeli pa (rezilne) robide in jih še vedno imamo. In naša narodna bit je lahko naprej mirno živela in cvetela. To so bili lepi časi. Časi izobilja in veselja. Časi, ko si se lahko mirno sprehodil po ulici, ne da bi ti v ušesa skočila kakšna tuja beseda. Razen kakšne balkanske. Ampak s tem smo se nekako sprijaznili. In kakšne japonske. Ampak turisti pridejo in gredo. Glavno, da smo Slovenijo obranili pred begunsko hordo!

In potem se je zgodilo! Še včeraj smo šli spat v naši preljubi Sloveniji, nato pa smo se zbudili v deželi, ki je več ne moremo poznati. Vsa dežela je bila v črno pregrnjena, ljudje so pa klavrno lazili, kakor mravlje, kadar se jim zapali mravljišče. Vsi so se namreč zavedali, da je z našo deželo konec. Na brniško letališče je namreč prispela prva skupina beguncev, ki se bodo naselili v Sloveniji. Podlo so preleteli našo imenitno tehnično oviro. Le zakaj nismo tudi Brnika obdali z rezilno žico?!? O, kako prav so imeli tisti, ki so nas svarili, da bo prišel ta dan, ko bomo klonili pred osvajalskimi hordami.

Razni izdajalci slovenskega življa bodo seveda takoj postregli s številkami, da je prišlo zgolj 28 beguncev. Toda če damo to številko v kontekst, da je danes v Sloveniji 105.000 nezaposlenih in da namerava Slovenija po diktatu Bruslja samo v letošnjem letu sprejeti 567 beguncev (20,25-krat več, kot danes), to do konca leta pomeni, da bo brezposelnost narasla na 2.126.250. Kar seveda pomeni, da ne samo, da bodo ob delo VSI Slovenci, temveč bomo morali 60.000 brezposelnih še dodatno uvoziti iz tujine. Kar bo zopet povzročilo še dodatno uničenje naše kulturne dediščine. Premislite in izračunajte sami!

Na ta črni dan torej še zadnjič dvignite čašo rujnega in zapojte Zdravljico. Kmalu bo namreč alkohol v skladu z muslimansko vero prepovedan, saj je namreč točno to edini razlog, da begunci prihajajo v našo deželo. Zdravljico pa boste peli samo še v arabščini, kot se je to sramotno že dopustilo na zadnji državni proslavi, ki je bila tako samo zlovešča napoved uničujočih dogodkov, ki čakajo našo državo in našo kulturo. In ta apokaliptična prihodnost je prišla danes. Ozrite se skozi okno in odprite oči. Begunci so med nami!

  • Share/Bookmark
 

Brez komentarjev »

Še brez komentarjev.

Komentiraj

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

RSS vir za komentarje. | TrackBack URL