spookyMulder išče resnico

O blogu in avtorju

14.05.2007

Avtor bloga je nekaj časa zmotno mislil, da bo s svojim blogom in kritično mislijo lahko spremenil svet. Ko je uvidel, da gre za boj z mlini na veter, se je odločil, da bo prepire in filozofsko izžemanje možganskih celic prepustil drugim, sam pa bo svet (ali pa vsaj samega sebe) poskusil nasmejati s palico ironije in korenčkom komične poezije.

Če mislite, da se na blogu ne morete dovolj konkretno izpovedati, oziroma če mi želite sporočiti kaj bolj osebnega, Vaše cenjene komentarje pričakujem v mojem elektronskem poštnem predalu spookymulder@siol.net

P.S.: Prodajalcem viagre in drugih stimulativnih pripomočkov, piflarskim računalničarjem, ki svoje napoleonske komplekse sproščajo z ustvarjanjem virtualnih trojanskih konjev, ter organizatorjem svetovnih loterij in afriškim gospodarstvenikom, ki bi mi radi ponudili milijone, sporočam, da se prijazno odpovedujem njihovim ponudbam, njihov trud pa bo zamanj, saj moj poštni predal varuje zvest pes čuvaj.

  • Share/Bookmark

1 komentar »

  1. seveda pravi

    pisem samo zato, ker se mi zdi da sem edina slovenka, ki ji je film jesse james pri srcu. potem sem prebrala tvoj komentar in mi je bilo lepse pri srcu!!! pa ne zaradi pitta (tega se opazis ne,ker resnicno mojstrsko uprizori jesseja, ampak zaradi cudovite zgodbe!!). ta film priporocam vsem poslovnezem, kaj menis? naj se malo naucijo divjega zahoda.

    17.09.2008 ob 03:21 | #

Komentiraj

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

RSS vir za komentarje. | TrackBack URL